13. Bodi športnik "Igraj se z mano" je za nami

Datum objave: 27-09-2019
Danes se je na površinah ŠC Triglav (Jama Bežigrad) odvijal športno-družabni dogodek Bodi športnik "Igraj se z mano". Jesensko sonce je že kmalu po začetku odgnalo meglo in še dodatno poskrbelo za čudovit športni dan.

Dogodek je obiskalo okoli 1000 udeležencev iz različnih osnovnih, srednjih šol, zavodov in drugih organizacij. Pripravili smo turnirje v košarki, mali odbojki, nogometu in balinanju, najmlajši pa so se zabavali ob pastirskih igrah. Kot je že v navadi na naših dogodkih, smo tudi tokrat poskrbeli za številne inkluzivne in zanimive delavnice. Obiskovalci so se lahko preizkusili v vožnji na racerjih in v igri hokeja, sestavljali velike lego kocke, spoznavali ritmično gimnastiko, akrobatiko in lacrosse, z nami pa so bili tudi gasilci in naš prijatelj Tim, ki nam je postregel osvežilne smoothije.

Ob zvokih himne Mini olimpiade smo slovesno podelili prehodni pokal za "fair play", ki ga je letos prejela ekipa OŠ Vita Kraigherja. Ob podelitvi so sodelovali tudi mladinci nogometnega kluba Olimpija, ki so obiskovalcem dogodka pokazali prave nogometne vragolije.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki so nam pomagali pri izvedbi športnega dogodka: ŠC Triglav, Razgibajmo Ljubljana, ZŠD Krim Športna zveza Ljubljana, Mestna občina Ljubljana, NK Olimpija, Klovn Jaka, Pika Nogavička, donatorji HP Merit, Frutis, Pivovarna Union (brezalkoholna pijača) in vsem našim prostovoljcem za vso pomoč pri organizaciji.

Fotografije z dogodka si lahko ogledate tukaj.

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
12.11.2019

Od 7. do 13. 10. 2019 smo na OŠ Majde Vrhovnik gostili izbrana likovna dela 12. Mednarodnega likovnega natečaja »Igraj se z mano«. Učitelji podaljšanega bivanja in učenci in razredne stopnje smo v ponedeljek na otvoritvenem dogodku razstavili dela v avli pritličja in prvega nadstropja naše šole in tako vstopili v Teden otroka.

Razredniki so se na razrednih urah, v sklopu Tedna otroka, s svojimi učenci pogovarjali o razstavi in spregovorili o namenu in cilju le-te.

Tekom tedna so učenci skupaj z učitelji, s starši, z babicami in dedki spoznavali in občudovali zanimive otroške umetnine, ki so jih ustvarjali mladi likovni ustvarjalci.

Nekateri so svoje občutke zapisali tudi v Knjigo vtisov.

novico je zapisala: Meta Bleiweis
vodja aktiva PB

Ljubljana,
08.10.2019
Za vse, ki ste pozabili kak kos oblačila na dogodku Bodi športnik, je tu galerija najdenih reči. Če prepoznate katero od oblačil, nam pišite na info@igrajsezmano.si Upamo, da se povrnejo pravemu lastniku!
Ljubljana,
01.10.2019
Ob zaključku prostovoljskega projekta "Give to get" so prostovoljci Deana, Dona in Gorjan zapisali svoje vtise, razmišljanja in pomembne izkušnje, ki so jih pridobili tekom dolgoročnega projekta. Vsak posameznik je pridobil ogromno novega znanja z raznolikih področij, kar jim bo koristilo tudi v prihodnje. Vabljeni k branju njihovih zanimivih prispevkov, ki jih najdete na spodnjih povezavah.

Projekt je bil sofinanciran s programa Evropske solidarnostne enote in podprt s strani nacionalne agencije MOVIT.Priporočamo