13. Bodi športnik "Igraj se z mano" je za nami

Datum objave: 27-09-2019
Danes se je na površinah ŠC Triglav (Jama Bežigrad) odvijal športno-družabni dogodek Bodi športnik "Igraj se z mano". Jesensko sonce je že kmalu po začetku odgnalo meglo in še dodatno poskrbelo za čudovit športni dan.

Dogodek je obiskalo okoli 1000 udeležencev iz različnih osnovnih, srednjih šol, zavodov in drugih organizacij. Pripravili smo turnirje v košarki, mali odbojki, nogometu in balinanju, najmlajši pa so se zabavali ob pastirskih igrah. Kot je že v navadi na naših dogodkih, smo tudi tokrat poskrbeli za številne inkluzivne in zanimive delavnice. Obiskovalci so se lahko preizkusili v vožnji na racerjih in v igri hokeja, sestavljali velike lego kocke, spoznavali ritmično gimnastiko, akrobatiko in lacrosse, z nami pa so bili tudi gasilci in naš prijatelj Tim, ki nam je postregel osvežilne smoothije.

Ob zvokih himne Mini olimpiade smo slovesno podelili prehodni pokal za "fair play", ki ga je letos prejela ekipa OŠ Vita Kraigherja. Ob podelitvi so sodelovali tudi mladinci nogometnega kluba Olimpija, ki so obiskovalcem dogodka pokazali prave nogometne vragolije.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki so nam pomagali pri izvedbi športnega dogodka: ŠC Triglav, Razgibajmo Ljubljana, ZŠD Krim, Fundacija za šport, Športna zveza Ljubljana, Mestna občina Ljubljana, NK Olimpija, Klovn Jaka, Pika Nogavička, donatorji HP Merit, Frutis, Pivovarna Union (brezalkoholna pijača) in vsem našim prostovoljcem za vso pomoč pri organizaciji.

Fotografije z dogodka si lahko ogledate tukaj.

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
02.05.2020
Vabimo vas, da se nam že 14. leto zapored pridružite na Mednarodnem festivalu »Igraj se z mano«, ki ga organizirata Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije. Festival bo potekal od 27. maja do 7. junija 2020.

Tudi letos vam obljubljamo pestro in zabavno programsko vsebino, tokrat v malce drugačni obliki, saj bomo naše aktivnosti s Kongresnega trga prenesli na splet. Naš program bo poln glasbenih in plesnih nastopov, interaktivnih delavnic, družabnih iger, pripovedovanja zgodb in animacijskih točk. Festival ustvarjamo skupaj s številnimi šolami, vrtci, ustanovami in društvi z otroki in mladostniki oziroma z vsemi ostalimi, mladimi po srcu.
 
Navodila glede sodelovanja in prijavnice najdete tukaj*
Ljubljana,
15.04.2020
Zavedamo se, da je trenutna situacija marsikomu otežila vsakdan, zato smo se v Društvu za kulturo inkluzije odločili, da vam priskočimo na pomoč in vas vsaj deloma razbremenimo. Tukaj smo za vas, če imate kakršnekoli skrbi, težave ali vprašanja. Vabimo vas, da nam sporočite, kakšno pomoč bi potrebovali, potem pa se bomo poskušali dogovoriti, na kakšen način bi to lahko izvedli. V teh časih je pomembno, da en drugemu pristopimo na pomoč. Naša podpora je prostovoljna in brezplačna.

Pišete nam lahko na e-mail drustvo.zakulturoinkluzije@gmail.com ali kar v zasebno sporočilo na na naši Facebook strani. Verjamemo, da bomo skupaj lažje prebrodili to težko obdobje. Ostanite zdravi!
Ljubljana,
12.03.2020
Spoštovani starši!

V luči novih preventivnih ukrepov glede omejevanja širjenja virusa Covid-19 ŽE DANES IN DO NADALJNJEGA odpovedujemo vse aktivnosti v okviru programa Specialni telovaj.

Priporočamo