Bodi športnik "Igraj se z mano" se nezadržno bliža

Datum objave: 25-09-2019

Še dva dneva nas ločita do 13. Mednarodnega športno-družabnega dogodka Bodi športnik "Igraj se z mano".
V petek, 27. 9. 2019, bomo na površinah ŠC Triglav pripravili inkluzivno športno dopoldne. Čaka nas pestro športno  dogajanje, na katerem bomo lahko uživali v številnih športnih delavnicah, se pomerili v turnirjih in se predvsem zabavali.

Veseli nas, da bodo z nami na dogodku tudi mladinci NK Olimpija Ljubljana. Mladi nogometaši bodo obiskovalcem pokazali nogometne trike in sodelovali pri slavnostni podelitvi prehodnega pokala za "fair play".

Za njihov obisk se jim lepo zahvaljujemo :) 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
13.02.2020
Kljub temu, da so priprave na 13. Mednarodno potujočo razstavo že v polnem teku, naša 12. rtazstava še kar pridno potuje naokoli. Pred kratkim je obiskala in razveselila tudi dijake v Vzgojnem zavodu Planina.
Ljubljana,
12.02.2020
Obveščamo vas, da smo zapolnili vsa prosta mesta na otvoritvenem dogodku 4. 3. Razstava bo na ogled po dogodku do 8. 3. v času uradnih ur Koroške galerije likovnih umetnosti Slovenj Gradec.
Ljubljana,
02.02.2020
Na letošnji natečaj je prispelo rekordnih 7176 likovnih del iz kar 551 različnih ustanov (od teha 51 tujih). Na natečaju je sodelovalo 947 mentorjev iz 9 različnih držav! Resnično smo veseli, da ima natečaj vsako leto večji doseg. Izbor je temeljil na raznolikosti in izvirnosti motivov na temi »Igraj se z mano« in »Naš svet, čist planet«. Avtorji in mentorji izbranih likovnih del prejmejo priznanja za sodelovanje na Bodi umetnik - 13. Mednarodnem likovnem natečaju »Igraj se z mano«. Priznanja bomo izbranim avtorjem izročili na otvoritveni razstavi v sklopu Bodi umetnik - 13. Mednarodnega kulturno likovnega dogodka »Igraj se z mano«, ki bo potekal 4. 3. 2020.

Na tej povezavi si lahko ogledate, katera dela so bila izbrana na natečaju.

Še enkrat se želimo zahvaliti vsem avtorjem in mentorjem za poslana likovna dela, veseli smo, da delite svojo ustvarjalnost z nami in prispevate k krepitvi kulture inkluzije!

Priporočamo