Specialni telovaj v novi sezoni 2019/2020

Datum objave: 27-08-2019


Kmalu bomo začeli z novo sezono specialnega telovaja. Vabljeni k vpisu vašega otroka na prav posebno vadbo! 

NEKAJ O SPECIALNEM TELOVAJU:

Specialni telovaj je vadba, ki je namenjena otrokom s posebnimi potrebami. Društvo za kulturo inkluzije se že deset let intenzivno ukvarja z vključevanjem otrok in mladih s posebnimi potrebami v različne športne dejavnosti. Zaznati je, da je čedalje več otrok in mladih s posebnimi potrebami podvrženih k telesni neaktivnosti ter slabim prehranjevalnim navadam. Pozitiven odnos do gibanja in telesnih aktivnosti je pomembno privzgajati že v zgodnjih letih, saj je pomembno, da ohranijo redno telesno aktivnost tudi v kasnejših letih.

Osrednje vodilo vadbe je IGRA, saj verjamemo, da je to eno najboljših orodij vključevanja otrok in mladostnikov v športne aktivnosti, saj je že sama po sebi sestavni del prav vsake športne dejavnosti.

Več informacij in prijavnice se nahajajo na spletni strani: http://www.drustvozakulturoinkluzije.eu/specialni-telovajProgram sofinancira Mestna občina Ljubljana.


 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
13.02.2020
Kljub temu, da so priprave na 13. Mednarodno potujočo razstavo že v polnem teku, naša 12. rtazstava še kar pridno potuje naokoli. Pred kratkim je obiskala in razveselila tudi dijake v Vzgojnem zavodu Planina.
Ljubljana,
12.02.2020
Obveščamo vas, da smo zapolnili vsa prosta mesta na otvoritvenem dogodku 4. 3. Razstava bo na ogled po dogodku do 8. 3. v času uradnih ur Koroške galerije likovnih umetnosti Slovenj Gradec.
Ljubljana,
02.02.2020
Na letošnji natečaj je prispelo rekordnih 7176 likovnih del iz kar 551 različnih ustanov (od teha 51 tujih). Na natečaju je sodelovalo 947 mentorjev iz 9 različnih držav! Resnično smo veseli, da ima natečaj vsako leto večji doseg. Izbor je temeljil na raznolikosti in izvirnosti motivov na temi »Igraj se z mano« in »Naš svet, čist planet«. Avtorji in mentorji izbranih likovnih del prejmejo priznanja za sodelovanje na Bodi umetnik - 13. Mednarodnem likovnem natečaju »Igraj se z mano«. Priznanja bomo izbranim avtorjem izročili na otvoritveni razstavi v sklopu Bodi umetnik - 13. Mednarodnega kulturno likovnega dogodka »Igraj se z mano«, ki bo potekal 4. 3. 2020.

Na tej povezavi si lahko ogledate, katera dela so bila izbrana na natečaju.

Še enkrat se želimo zahvaliti vsem avtorjem in mentorjem za poslana likovna dela, veseli smo, da delite svojo ustvarjalnost z nami in prispevate k krepitvi kulture inkluzije!

Priporočamo