Potujoča razstava Igraj se z mano v Vipavskem Križu

Datum objave: 08-07-2019

Ko smo 25. 5. 2019 prejeli 40 likovnih izdelkov z mednarodnega likovnega tečaja »Igraj se z mano«, smo v domu krajanov v Vipavskem Križu postavili razstavo. Likovno delo našega učenca Alexa Merklja iz 1. razreda smo še posebej razstavili na likovnem stojalu. Likovno razstavo smo slovesno otvorili pred zaključkom šolskega leta, najprej interno z učenci. Pripravili smo krajšo interno prireditev, kjer se je vsak razred predstavil s svojo točko in takrat smo napovedali uradno otvoritev razstave. Vsi razredi podružnične šole so si ta dan ogledali razstavo. Čez teden dni smo imeli še javno prireditev v okviru Kriških semanjih dnevov, kjer smo del prireditve namenili predstavitvi potujoče razstave »Igraj se z mano«. Ta dan si je razstavo ogledalo največ staršev, ravnateljica, pa tudi drugih obiskovalcev prireditve.

Avtorica zapisa je Martina Besednak Repše

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
08.07.2019
Ko smo 25. 5. 2019 prejeli 40 likovnih izdelkov z mednarodnega likovnega tečaja »Igraj se z mano«, smo v domu krajanov v Vipavskem Križu postavili razstavo.
Ljubljana,
08.07.2019
Zadnji dan počitniškega varstva v juliju je minil aktivno in športno. Dopoldne smo priredili tekmovanje v navijanju, medtem ko so 4 različne ekipe premagovale športni poligon - naloge, kot so poskoki, plezanje pod ovirami, ravnotežnostne naloge, slalom vožnja s skirojem, vodenje žoge, so udeleženci opravili brez težav in s polno mero energije.
Ljubljana,
05.07.2019

Ker so nam vreme in nizke temperature danes precej zagodle, smo bili primorani spremeniti načrte glede obiska bazena - našli pa smo dobro alternativo, in sicer pohod na Ljubljanski grad.

 


Priporočamo