Počitniške igrarije - petek

Datum objave: 08-07-2019

Zadnji dan počitniškega varstva v juliju je minil aktivno in športno. Dopoldne smo priredili tekmovanje v navijanju, medtem ko so 4 različne ekipe premagovale športni poligon - naloge, kot so poskoki, plezanje pod ovirami, ravnotežnostne naloge, slalom vožnja s skirojem, vodenje žoge, so udeleženci opravili brez težav in s polno mero energije. Po končanih igrah je skupina fantov na igrišču priredila še lov na zaklad z različnimi sporočilci. Po kosilu so ponovno sledile delavnice. Na prvi smo si lahko izdelali barvaste zapestnice ali barvali kompleksne domišljijske pobarvanke, ki so urile našo koncentracijo, na drugi delavnici pa smo si izdelali metuljčke za gala podelitev diplom. Drug drugemu smo na metuljčke zapisali pozitivne misli, nato pa odšli v telovadnico, kjer smo prejeli vsak svojo diplomo s skupinsko fotografijo. Za konec smo si izdelali še vsak svoj smoothie, se okrepčali z zdravo malico ter se pred slovesom še malo podružili na igrišču.

Program počitniškega varstva "Poletne igrarije" je sofinanciran s strani MOL.

Fotografije si lahko ogledate tukaj.

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
08.07.2019
Ko smo 25. 5. 2019 prejeli 40 likovnih izdelkov z mednarodnega likovnega tečaja »Igraj se z mano«, smo v domu krajanov v Vipavskem Križu postavili razstavo.
Ljubljana,
08.07.2019
Zadnji dan počitniškega varstva v juliju je minil aktivno in športno. Dopoldne smo priredili tekmovanje v navijanju, medtem ko so 4 različne ekipe premagovale športni poligon - naloge, kot so poskoki, plezanje pod ovirami, ravnotežnostne naloge, slalom vožnja s skirojem, vodenje žoge, so udeleženci opravili brez težav in s polno mero energije.
Ljubljana,
05.07.2019

Ker so nam vreme in nizke temperature danes precej zagodle, smo bili primorani spremeniti načrte glede obiska bazena - našli pa smo dobro alternativo, in sicer pohod na Ljubljanski grad.

 


Priporočamo