Počitniške igrarije - torek

Datum objave: 03-07-2019

Varstvo Počitniške igrarije - torek je potekalo v duhu filmske kulture, česar smo se vsi zelo veselili. Dopoldne smo se z avtobusom odpravili v mesto in obiskali Kinodvor, kjer smo si ogledali počitniško projekcijo filma Cirkus.

Po kosilu so sledile zanimive delavnice: ples ter ustvarjanje iz recikliranega papirja. Zaplesali smo na znane angleške pesmi, ponavljali najbolj zapletene gibe in se zabavali ob različnih ritmih. Nato smo izdelovali različne živalice iz wc rolic in starega papirja, preizkušali svojo domišljijo in skupaj ugotavljali, na kakšne načine lahko porabimo odpadni papir in karton. Za konec smo odšli še na igrišče, ki so se ga mnogi veselili že celo popoldne. Vozili smo se s poganjalci, igrali namizni tenis ter različne igre z žogo.

Program počitniškega varstva "Počitniške igrarijje" je sofinanciran s strani MOL.

Fotografije si lahko ogledate tukaj.

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
13.02.2020
Kljub temu, da so priprave na 13. Mednarodno potujočo razstavo že v polnem teku, naša 12. rtazstava še kar pridno potuje naokoli. Pred kratkim je obiskala in razveselila tudi dijake v Vzgojnem zavodu Planina.
Ljubljana,
12.02.2020
Obveščamo vas, da smo zapolnili vsa prosta mesta na otvoritvenem dogodku 4. 3. Razstava bo na ogled po dogodku do 8. 3. v času uradnih ur Koroške galerije likovnih umetnosti Slovenj Gradec.
Ljubljana,
02.02.2020
Na letošnji natečaj je prispelo rekordnih 7176 likovnih del iz kar 551 različnih ustanov (od teha 51 tujih). Na natečaju je sodelovalo 947 mentorjev iz 9 različnih držav! Resnično smo veseli, da ima natečaj vsako leto večji doseg. Izbor je temeljil na raznolikosti in izvirnosti motivov na temi »Igraj se z mano« in »Naš svet, čist planet«. Avtorji in mentorji izbranih likovnih del prejmejo priznanja za sodelovanje na Bodi umetnik - 13. Mednarodnem likovnem natečaju »Igraj se z mano«. Priznanja bomo izbranim avtorjem izročili na otvoritveni razstavi v sklopu Bodi umetnik - 13. Mednarodnega kulturno likovnega dogodka »Igraj se z mano«, ki bo potekal 4. 3. 2020.

Na tej povezavi si lahko ogledate, katera dela so bila izbrana na natečaju.

Še enkrat se želimo zahvaliti vsem avtorjem in mentorjem za poslana likovna dela, veseli smo, da delite svojo ustvarjalnost z nami in prispevate k krepitvi kulture inkluzije!

Priporočamo