Prvi teden počitniških igrarij na OŠ Trnovo

Datum objave: 02-07-2019

Danes smo pričeli s počitniškim varstvom za novo skupino otrok. Dan je bil namenjen spoznavanju, skupinskim igram ter spoznavanju prostorov šole  OŠ Trnovo, ki nas prijazno gosti v tem času.
Že prvi dan smo dobro izkoristili veliko šolsko igrišče in kar nekaj časa preživeli na igralih, namiznem nogometu, namiznem tenisu ter na poganjalcih ali "gokartih", kakor so jih poimenovali otroci. Po kosilu smo organizirali dve zanimivi delavnici: znanstveno delavnico, kjer smo spoznavali vulkane ter si izdelali vsak svoj vulkan in gledališko-ustvarjalno delavnico, kjer smo umetniške izdelke uporabili za kreiranje zgodbe in kratke gledališke predstave v improviziranem gledališču iz recikliranih materialov. Dan smo zaključili s prosto igro, namiznimi igrami ter risanjem.

Program počitniškega varstva "Poletne igrarije" je sofinanciran z MOL.

Fotografije si lahko ogledate tukaj.


 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
13.02.2020
Kljub temu, da so priprave na 13. Mednarodno potujočo razstavo že v polnem teku, naša 12. rtazstava še kar pridno potuje naokoli. Pred kratkim je obiskala in razveselila tudi dijake v Vzgojnem zavodu Planina.
Ljubljana,
12.02.2020
Obveščamo vas, da smo zapolnili vsa prosta mesta na otvoritvenem dogodku 4. 3. Razstava bo na ogled po dogodku do 8. 3. v času uradnih ur Koroške galerije likovnih umetnosti Slovenj Gradec.
Ljubljana,
02.02.2020
Na letošnji natečaj je prispelo rekordnih 7176 likovnih del iz kar 551 različnih ustanov (od teha 51 tujih). Na natečaju je sodelovalo 947 mentorjev iz 9 različnih držav! Resnično smo veseli, da ima natečaj vsako leto večji doseg. Izbor je temeljil na raznolikosti in izvirnosti motivov na temi »Igraj se z mano« in »Naš svet, čist planet«. Avtorji in mentorji izbranih likovnih del prejmejo priznanja za sodelovanje na Bodi umetnik - 13. Mednarodnem likovnem natečaju »Igraj se z mano«. Priznanja bomo izbranim avtorjem izročili na otvoritveni razstavi v sklopu Bodi umetnik - 13. Mednarodnega kulturno likovnega dogodka »Igraj se z mano«, ki bo potekal 4. 3. 2020.

Na tej povezavi si lahko ogledate, katera dela so bila izbrana na natečaju.

Še enkrat se želimo zahvaliti vsem avtorjem in mentorjem za poslana likovna dela, veseli smo, da delite svojo ustvarjalnost z nami in prispevate k krepitvi kulture inkluzije!

Priporočamo