Bodi umetnik "Igraj se z mano" – postavitev potujoče mednarodne likovne razstave na OŠ Franceta Bevka Tolmin

Datum objave: 19-06-2019

Zapisali Mateja Ivančič Leban in Polonca Torkar Leban iz OŠ Franceta Bevka Tolmin

Na naši šoli smo 5. 6. 2019 gostili potujočo mednarodno razstavo »Igraj se z mano.« V letošnjem šolskem letu smo ustvarjali na temo igra. Na natečaj je prispelo okoli 6000 likovnih del. Med njimi je bilo nagrajenih tudi šest naših učencev, ki so dobili posebna priznanja:

  • 1.c – Maj Bavdek (mentorici: Tatjana Leban in Enisa Bizjak)
  • 2.a – Zoja Barbič in Sofija Jačev (mentorici: Polonca Torkar Leban in Mojca Torkar Pahor)
  • 2.f - Stela Laharnar (mentorica: Mateja Ivančič Leban)
  • 3.f – Janez Elija Podnar (mentorica: Mateja Ivančič Leban)
  • 6.f – Kristian Humar (mentorica: Nuša Rutar)

Ob tem dogodku smo se zbrali učenci od 1. – 4. razreda OŠ in naši prijatelji iz vrtca Tolmin. Pripravili smo kratek kulturni program in različne delavnice.

Z učiteljico Karin so otroci naslikali sliko, ki nas bo spominjala na to prijetno druženje. Nagrajeni učenci so na razstavnem prostoru postavili razstavo likovnih izdelkov letošnjega natečaja. Vsi prisotni pa so risali in barvali na temo prijateljstva in igre. Njihovi izdelki so razstavljeni v večnamenskem prostoru.

Vsem nagrajencem in njihovim mentoricam iskreno čestitamo.

Hvala vsem, ki ste se dogodka udeležili in se zabavali z nami.

Fotografije z dogodka


 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
08.10.2019
Za vse, ki ste pozabili kak kos oblačila na dogodku Bodi športnik, je tu galerija najdenih reči. Če prepoznate katero od oblačil, nam pišite na info@igrajsezmano.si Upamo, da se povrnejo pravemu lastniku!
Ljubljana,
01.10.2019
Ob zaključku prostovoljskega projekta "Give to get" so prostovoljci Deana, Dona in Gorjan zapisali svoje vtise, razmišljanja in pomembne izkušnje, ki so jih pridobili tekom dolgoročnega projekta. Vsak posameznik je pridobil ogromno novega znanja z raznolikih področij, kar jim bo koristilo tudi v prihodnje. Vabljeni k branju njihovih zanimivih prispevkov, ki jih najdete na spodnjih povezavah.

Projekt je bil sofinanciran s programa Evropske solidarnostne enote in podprt s strani nacionalne agencije MOVIT.Ljubljana,
27.09.2019
Danes se je na površinah ŠC Triglav (Jama Bežigrad) odvijal športno-družabni dogodek Bodi športnik "Igraj se z mano".

Priporočamo