Izgubljeno in najdeno na festivalu "Igraj se z mano" v Ljubljani

Datum objave: 05-06-2019

Letos žal samo dvodnevni Mednarodni festival "Igraj se z mano" v Ljubljani je hitro minil. Igrali smo se, peli, plesali, zabavali ter spoznavali nove prijatelje.
V druženju so nekateri pozabili in izgubili kar nekaj predmetov, ki smo jih zbrali in poslikali. V galeriji slik preverite, ali ste lastnik katerega izmed njih, in nam sporočite.

Fotografije izgubljenih predmetov si lahko ogledate na tej povezavi

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
08.10.2019
Za vse, ki ste pozabili kak kos oblačila na dogodku Bodi športnik, je tu galerija najdenih reči. Če prepoznate katero od oblačil, nam pišite na info@igrajsezmano.si Upamo, da se povrnejo pravemu lastniku!
Ljubljana,
01.10.2019
Ob zaključku prostovoljskega projekta "Give to get" so prostovoljci Deana, Dona in Gorjan zapisali svoje vtise, razmišljanja in pomembne izkušnje, ki so jih pridobili tekom dolgoročnega projekta. Vsak posameznik je pridobil ogromno novega znanja z raznolikih področij, kar jim bo koristilo tudi v prihodnje. Vabljeni k branju njihovih zanimivih prispevkov, ki jih najdete na spodnjih povezavah.

Projekt je bil sofinanciran s programa Evropske solidarnostne enote in podprt s strani nacionalne agencije MOVIT.Ljubljana,
27.09.2019
Danes se je na površinah ŠC Triglav (Jama Bežigrad) odvijal športno-družabni dogodek Bodi športnik "Igraj se z mano".

Priporočamo