Težko pričakovana otvoritev 13. Mednarodnega festivala »Igraj se z mano« je za nami

Datum objave: 31-05-2019

Poglejte, kako smo po dežju poklicali sonce in priklicali nasmeh vsem udeleženim. Številne delavnice so prebudile domišljijo, nastopi na Janezovem in Aničinem odru so nas presunili, slastne palačinke pa so pocrkljale naše želodčke.

Za nami je več kot čudovito dopoldne. V galeriji si lahko ogledate utrinke današnjega dne.

Zvečer bomo uživali v glasbeni poslastici, ki jo bodo pripravili zbor Centra Janeza Levca Ljubljana, dekliški zbor Gimnazije Celje Center, zbor Srednje zdravstvene šole Celje, Alenka Godec, ambasador Zlatko, Luka Sešek, Gojmir Lešnjak Gojc, Jurki in srbski kantavtor Branimir Rosić.

Jutrišnji festivalski dan je še posebej namenjen družinam. Od 9. ure naprej boste na Kongresnem trgu našli zanimive delavnice in si ogledali nastope na Janezovem odru.

Fotgrafije z današnjega dogodka.


 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
08.07.2019
Ko smo 25. 5. 2019 prejeli 40 likovnih izdelkov z mednarodnega likovnega tečaja »Igraj se z mano«, smo v domu krajanov v Vipavskem Križu postavili razstavo.
Ljubljana,
08.07.2019
Zadnji dan počitniškega varstva v juliju je minil aktivno in športno. Dopoldne smo priredili tekmovanje v navijanju, medtem ko so 4 različne ekipe premagovale športni poligon - naloge, kot so poskoki, plezanje pod ovirami, ravnotežnostne naloge, slalom vožnja s skirojem, vodenje žoge, so udeleženci opravili brez težav in s polno mero energije.
Ljubljana,
05.07.2019

Ker so nam vreme in nizke temperature danes precej zagodle, smo bili primorani spremeniti načrte glede obiska bazena - našli pa smo dobro alternativo, in sicer pohod na Ljubljanski grad.

 


Priporočamo