Mednarodni festival "Igraj se z mano" obiskal Krško

Datum objave: 28-05-2019

Danes je v Krškem prvič potekal Mednarodni festival "Igraj se z mano". Zaradi napovedanega slabega vremena se je festivalsko dogajanje odvijalo v telovadnici Osnovne šole Jurija Dalmatina, vendar to ni vplivalo na slabo voljo. Prav nasprotno, imeli smo se super :) Veliko smo ustvarjali, peli in plesali, se smejali in uživali.

Slabo vreme je žal pregnalo jutrišnji začetek festivala v Ljubljani, zato s festivalom nadaljujemo v četrtek, 30. 5. 2019.

Utrinke s festivala v Krškem si lahko ogledate v naši galeriji.


 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
08.07.2019
Ko smo 25. 5. 2019 prejeli 40 likovnih izdelkov z mednarodnega likovnega tečaja »Igraj se z mano«, smo v domu krajanov v Vipavskem Križu postavili razstavo.
Ljubljana,
08.07.2019
Zadnji dan počitniškega varstva v juliju je minil aktivno in športno. Dopoldne smo priredili tekmovanje v navijanju, medtem ko so 4 različne ekipe premagovale športni poligon - naloge, kot so poskoki, plezanje pod ovirami, ravnotežnostne naloge, slalom vožnja s skirojem, vodenje žoge, so udeleženci opravili brez težav in s polno mero energije.
Ljubljana,
05.07.2019

Ker so nam vreme in nizke temperature danes precej zagodle, smo bili primorani spremeniti načrte glede obiska bazena - našli pa smo dobro alternativo, in sicer pohod na Ljubljanski grad.

 


Priporočamo