Začel se je tretji teden Počitniških igrarij

Datum objave: 10-07-2017
Za nami je že prvi dan tretjega tedna Počitniških igrarij. Na vroč poletni dan smo se veliko igrali in zabavali.
Obiskal nas je tudi naš prijatelj Klovn Jaka, ki je s seboj prinesel svoje klovnovske rekvizite. Veliko smo ustvarjali, brali knjige, jedli sladko sadje ...
Komaj čakamo, da vidimo, kaj lepega nam bo prinesel prihodnji teden.

Slike si lahko ogledate v galeriji, ki se bo vsak dan znova dopolnjevala z novimi slikami!

https://goo.gl/photos/GCzQtiWbEJ2ia7sw8

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
14.09.2017

Te dni v organizaciji Društva za kulturo inkluzije poteka mladinska izmenjava z naslovom "Fair play". Našo državo so v okviru izmenjave obiskala dekleta s Finske.

Ljubljana,
14.09.2017

Dragi Igrajsezmanovci.
Obveščamo vas, da jutrijšnji dogodek Bodi športnik "Igraj se z mano" zaradi slabih vremenskih napovedi odpade (padavine in nizke temperature) . Zelo nam je žal, ker smo skupaj z vami in za vas pripravili lep dogodek. Že zdaj vas pa vabimo, da se srečamo isti čas drugo leto.

Oddelek za projektne dejavnosti Centra Janeza Levca Ljubljana in Duštvo za kulturo inkluzije

Ljubljana,
06.09.2017

bodi umetnik CD 14.2.2017Začelo se je novo šolsko leto in s tem tudi nov Mednarodni likovni natečaj Bodi umetnik, ki ga organizirata Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije.
Bodi umetnik - Mednarodni likovni natečaj je del celoletnih aktivnosti Mednarodnega festivalskega leta "Igraj se z mano". Poleg likovnega natečaja pripravljamo tudi otvoritveni dogodek s postavitvijo razstave, ki bo potekal v januarju ali februarju 2018, čez leto pa razstava v manjšem obsegu potuje po Sloveniji in razveseljuje mlade in nekoliko starejše ljubitelje umetnosti.

Priporočamo