Odprte so prijavnice za 10. športno-družabni dogodek Bodi športnik

Datum objave: 29-08-2016
Poletje se že počasi poslavlja in mi že nestrpno pričakujemo jesen. Letošnja bo zelo pestra, saj se že intenzivno pripravljamo na že 10. športno-družabni dogodek Bodi športnik. Letošnji se bo odvil 29. septembra na znani lokaciji na stadionu Ilirija.  

Tudi letos bo letno telovadišče Narodnega doma na Iliriji pokalo po šivih. Čaka nas pestro športno dopoldne; vse od 9. do 12. ure se boste lahko pomerili v nogometu, mali odbojki, košarki, balinanju, se udeležili pastirskih iger ali pa navijali za naše športnike. 

V ospredju našega dogodka ni tekmovanje, ampak fair play, spoštovanje, strpnosti in sprejemanje drugačnosti. K tem vrednotam bomo skupaj z vami stremeli tudi letos.
Tukaj se lahko prijavite na eno izmed aktivnosti, na dogodku pa se nam lahko pridružite tudi kot prostovoljci ali pripravite zanimive delavnice.

Prijavnice bodo odprte do 22. septembra oziroma do zapolnitve vseh mest.  

Do septembra vam pošiljamo lep športni pozdrav. 

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
08.07.2019
Ko smo 25. 5. 2019 prejeli 40 likovnih izdelkov z mednarodnega likovnega tečaja »Igraj se z mano«, smo v domu krajanov v Vipavskem Križu postavili razstavo.
Ljubljana,
08.07.2019
Zadnji dan počitniškega varstva v juliju je minil aktivno in športno. Dopoldne smo priredili tekmovanje v navijanju, medtem ko so 4 različne ekipe premagovale športni poligon - naloge, kot so poskoki, plezanje pod ovirami, ravnotežnostne naloge, slalom vožnja s skirojem, vodenje žoge, so udeleženci opravili brez težav in s polno mero energije.
Ljubljana,
05.07.2019

Ker so nam vreme in nizke temperature danes precej zagodle, smo bili primorani spremeniti načrte glede obiska bazena - našli pa smo dobro alternativo, in sicer pohod na Ljubljanski grad.

 


Priporočamo