V velikem slogu smo zaključili Mednarodni festival "Igraj se z mano" v Ljubljani

Datum objave: 28-05-2016

Mednarodni festival Igraj se z mano smo v Ljubljani pripeljali do konca.Na najboljši možen način ga je zaključil naš ambasador Zlatko s svojimi gosti.
Pred njim so s fantastičnimi točkami občinstvo očarali člani skupine Malo drugače in plesne skupine Venas iz CVIU Velenje. Plesalci in pevci so ustvarili čudovito poletno vzdušje, ki je na Kongresni trg privabilo veliko obiskovalcev.
Čaka nas še zadnji izmed festivalov po Sloveniji, in sicer se bo v torek, 31. maja, odvil v Vipavi. Športno obarvan festival bo zavzel Park Lanthieri in komaj čakamo, da se bomo prvič igrali tudi na Primorskem.
Festivalu v Ljubljani smo pomahali v slovo in se že oziramo naprej proti naslednjemu.

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
08.07.2019
Ko smo 25. 5. 2019 prejeli 40 likovnih izdelkov z mednarodnega likovnega tečaja »Igraj se z mano«, smo v domu krajanov v Vipavskem Križu postavili razstavo.
Ljubljana,
08.07.2019
Zadnji dan počitniškega varstva v juliju je minil aktivno in športno. Dopoldne smo priredili tekmovanje v navijanju, medtem ko so 4 različne ekipe premagovale športni poligon - naloge, kot so poskoki, plezanje pod ovirami, ravnotežnostne naloge, slalom vožnja s skirojem, vodenje žoge, so udeleženci opravili brez težav in s polno mero energije.
Ljubljana,
05.07.2019

Ker so nam vreme in nizke temperature danes precej zagodle, smo bili primorani spremeniti načrte glede obiska bazena - našli pa smo dobro alternativo, in sicer pohod na Ljubljanski grad.

 


Priporočamo