Mednarodni festival "Igraj se z mano" potuje po Sloveniji

Datum objave: 27-05-2016

Mednarodni festival "Igraj se z mano" bo v zadnjih dneh maja prepotoval različne konce Slovenije in s tem razširil dobro voljo in idejo inkluzije po domovini.

Začeli smo v Mariboru na Trgu svobode, ki se je prelevil v veliko igralnico na prostem. Najbobsežnejši del festivala se danes po štirih dneh zaključuje v Ljubljani. Čudovito vzdušje si lahko ogledate na posnetku. Prav zdaj pa se igrajo, zabavajo in širijo inkluzijo tudi na Muti, kjer so prav tako pripravili pester in zanimiv program.

Veseli smo, da je letošnje jubilejno leto festival prvič obiskal tudi Belokranjce. V okviru filmskega festivala Video S-factor se je za kratek čas ustavil v Semiču, kjer so ga obiskovalci toplo in prisrčno sprejeli. Kako luštno so se imeli v Semiču, si oglejte v videoposnetku.
Zadnjo postajo pa bo festival imel v Vipavi na športno obarvanem dogodku.
Do naslednjega leta mu zaželimo vse najboljše.

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
08.07.2019
Ko smo 25. 5. 2019 prejeli 40 likovnih izdelkov z mednarodnega likovnega tečaja »Igraj se z mano«, smo v domu krajanov v Vipavskem Križu postavili razstavo.
Ljubljana,
08.07.2019
Zadnji dan počitniškega varstva v juliju je minil aktivno in športno. Dopoldne smo priredili tekmovanje v navijanju, medtem ko so 4 različne ekipe premagovale športni poligon - naloge, kot so poskoki, plezanje pod ovirami, ravnotežnostne naloge, slalom vožnja s skirojem, vodenje žoge, so udeleženci opravili brez težav in s polno mero energije.
Ljubljana,
05.07.2019

Ker so nam vreme in nizke temperature danes precej zagodle, smo bili primorani spremeniti načrte glede obiska bazena - našli pa smo dobro alternativo, in sicer pohod na Ljubljanski grad.

 


Priporočamo