Četrtkov inkluzivni glasbeni večer na Kongresnem trgu prebudil Ljubljano

Datum objave: 27-05-2016

Četrtkov inkluzivni večer so glasbeno obarvali glasbeniki iz Big Bandov konzervatorija za glasbo in balet Maribor in Ljubljana ter Big Band glasbene šole Fran Korun Koželjski iz Velenja.

Za pevski vložek je s svojim čudovitim glasom poskrbela Fanika Križaj. Tudi danes so se jim na odru pridružili glasbeniki slovite akadeije Berklee, ki so s skupnimi močmi pripravili še eno glasbeno poslastico.

Jutri nas čaka še zadnji dan festivala. Spet bo pestro in zabavno v Ljubljani, za en dan pa bomo festivalsko dogajanje ponesli tudi na Muto. Že šestič zapored nas na osrednjem trgu čaka veliko zabave, smeha in prijetnega druženja.

Za veliki zaključek festivala v Ljubljani bo s tradicionalnim koncertom poskrbel naš ambasador Zlatko s svojimi gosti, skupina Malo drugače in plesna skupina Venas iz CVIU iz Velenja. Pridružite se nam ob prijetnem druženju sredi Ljubljane. Vč o večernem programu si preberite tukaj. 

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
08.07.2019
Ko smo 25. 5. 2019 prejeli 40 likovnih izdelkov z mednarodnega likovnega tečaja »Igraj se z mano«, smo v domu krajanov v Vipavskem Križu postavili razstavo.
Ljubljana,
08.07.2019
Zadnji dan počitniškega varstva v juliju je minil aktivno in športno. Dopoldne smo priredili tekmovanje v navijanju, medtem ko so 4 različne ekipe premagovale športni poligon - naloge, kot so poskoki, plezanje pod ovirami, ravnotežnostne naloge, slalom vožnja s skirojem, vodenje žoge, so udeleženci opravili brez težav in s polno mero energije.
Ljubljana,
05.07.2019

Ker so nam vreme in nizke temperature danes precej zagodle, smo bili primorani spremeniti načrte glede obiska bazena - našli pa smo dobro alternativo, in sicer pohod na Ljubljanski grad.

 


Priporočamo