Otroški živžav že tretji dan polni Kongresni trg

Datum objave: 26-05-2016

Sonce nas je prebudilo v še en festivalski dan. Že od 9. ure se igramo na Kongresnem trgu, ki je spet napolnjen z otroki, delavnicami in radoživostjo naših malih prijateljev.
Kot vse dni doslej tudi danes pripravljamo zanimiv in pester program. Še več različnih delavnic vabi obiskovalce, mlade in stare, da se za kratek čas ustavijo, se pomerijo v namiznih igrah, pink ponku, preizkusjo svojo ustvarjalno žilico ali samo uživajo v pestrem dogajanju.
Danes pa se je za en dan festival preselil tudi v Črnomelj/Semič. Izvedli ga bodo v okviru projekta Video S-factor, ki promovira inkluzijo mladih oseb s posebnimi potrebami skozi uprizoritvene umetnosti in izdelovanje filmov. Več si preberite tukaj.

Vabimo vas tudi, da se nam pridružite na večernem dogodku, ko bodo dobro voljo širili člani Big Bandov KGBL Ljubljana in Maribor ter Frana Koruna Koželjskega iz Velenja, z nami pa bo tudi Fanika Križaj. Več o večernih dogodkih si preberite tukaj.
Galerija slik

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
08.07.2019
Ko smo 25. 5. 2019 prejeli 40 likovnih izdelkov z mednarodnega likovnega tečaja »Igraj se z mano«, smo v domu krajanov v Vipavskem Križu postavili razstavo.
Ljubljana,
08.07.2019
Zadnji dan počitniškega varstva v juliju je minil aktivno in športno. Dopoldne smo priredili tekmovanje v navijanju, medtem ko so 4 različne ekipe premagovale športni poligon - naloge, kot so poskoki, plezanje pod ovirami, ravnotežnostne naloge, slalom vožnja s skirojem, vodenje žoge, so udeleženci opravili brez težav in s polno mero energije.
Ljubljana,
05.07.2019

Ker so nam vreme in nizke temperature danes precej zagodle, smo bili primorani spremeniti načrte glede obiska bazena - našli pa smo dobro alternativo, in sicer pohod na Ljubljanski grad.

 


Priporočamo