Dobra glasba in ples zavzela Kongresni trg

Datum objave: 26-05-2016

Današnji večer je ponovno postregel z vrhunsko glasbo. Na velikem odru so zablesteli otroci iz pevskih zborov s Centra Janeza Levca Ljubljana in MuzikaViva, ki so zbrano množico obiskovalcev ogreli s prepevanjem slovenskih popevk ob spremljavi glasbenikov z Berkleeja.
Še en izmed glasbenih večerov v okviru 10. Mednarodnega festivala je napolnil Kongresni trg. Mimoidoči so ustvili svoj korak ob znanih zvokih pesmi in se prepustili prijetnim zvokom naših umetnikov.
V osrednjem delu prireditve smo podelili priznanja najzaslužnejšim pri organizaciji festivala v desetih letih. Po slavnostni podelitvi so oder znova zavzeli pevci in pevke. Še enkrat več smo dokazali, kako uspešni smo lahko pri premagovanju ovir - združili smo moči in na odru enotno zapeli naši otroci ter člani vokalnih zasedb Perpetuum Jazzile in BeeGeesus, pod o odrom pa so zaplesali plesalci iz Ciriusa iz Vipave. Nepozabno doživetje je razgrelo številno publiko. Naj bo uspešen zaključek hkrati že povabilo na naše naslednje dogodke. Že zjutraj ob 9. ponovno začnemo z igranjem na Kongresnem trgu, zvečer pa nas čaka še en vrhunski glasbeni večer.

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
08.07.2019
Ko smo 25. 5. 2019 prejeli 40 likovnih izdelkov z mednarodnega likovnega tečaja »Igraj se z mano«, smo v domu krajanov v Vipavskem Križu postavili razstavo.
Ljubljana,
08.07.2019
Zadnji dan počitniškega varstva v juliju je minil aktivno in športno. Dopoldne smo priredili tekmovanje v navijanju, medtem ko so 4 različne ekipe premagovale športni poligon - naloge, kot so poskoki, plezanje pod ovirami, ravnotežnostne naloge, slalom vožnja s skirojem, vodenje žoge, so udeleženci opravili brez težav in s polno mero energije.
Ljubljana,
05.07.2019

Ker so nam vreme in nizke temperature danes precej zagodle, smo bili primorani spremeniti načrte glede obiska bazena - našli pa smo dobro alternativo, in sicer pohod na Ljubljanski grad.

 


Priporočamo