Tudi danes z igro, smehom in zabavo na Kongresnem trgu rušimo stereotipe o drugačnosti

Datum objave: 25-05-2016

Kakšno čudovito vzdušje je na Kongresnem trgu v Ljubljani! Sonček nas prav prijetno greje in poskrbi za še boljšo voljo.
Obiskovalci lahko izbirajo med številnimi zanimivimi delavnicami - po plezalni steni plezajo visoko v nebo, se pomerijo v igri pink ponka, si porišejo obraz, na festival pa je prispela tudi čisto prava argonavtska ladja.
Današnji dopoldanski program bomo zaključili ob 12. uri, zvečer pa vas povabimo na še en vrhunski dogodek. Z nami bodo ob 20.30 glasbeniki z akademije Berklee, Perpetuum Jazzile ter pevski zbor iz Centra Janeza Levca Ljubljana.

Tisti, ki niste na festivalu, si utrinke za lažjo predstavo ogledate v naši galeriji.

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
08.07.2019
Ko smo 25. 5. 2019 prejeli 40 likovnih izdelkov z mednarodnega likovnega tečaja »Igraj se z mano«, smo v domu krajanov v Vipavskem Križu postavili razstavo.
Ljubljana,
08.07.2019
Zadnji dan počitniškega varstva v juliju je minil aktivno in športno. Dopoldne smo priredili tekmovanje v navijanju, medtem ko so 4 različne ekipe premagovale športni poligon - naloge, kot so poskoki, plezanje pod ovirami, ravnotežnostne naloge, slalom vožnja s skirojem, vodenje žoge, so udeleženci opravili brez težav in s polno mero energije.
Ljubljana,
05.07.2019

Ker so nam vreme in nizke temperature danes precej zagodle, smo bili primorani spremeniti načrte glede obiska bazena - našli pa smo dobro alternativo, in sicer pohod na Ljubljanski grad.

 


Priporočamo