Torkov večer z akademijo Berklee in skupino Čudoviti um

Datum objave: 25-05-2016

Prvi  večerni dogodek  okviru Mednarodnega festivala "Igraj se z mano" je za nami. Vrhunska glasba je odmevala po Kongresnem trgu in na prizorišče privabila množico obiskovalcev.
Na začetku so nas s čudovito glasbeno zgodbo ogreli fantje iz skupine Čudoviti um iz Glasbenega centra DO RE MI. V nadaljevanju večera pa smo uživali v hitrih in prijetnih ritmih glasbenikov z akademije Berklee in profesorjev Caseya Driessna in Victorja Mendoze.

Ljubljano smo dodobra ogreli in jo pripravili na naslednje vrhunske glasbene večere. Že jutri vas ob 20. 30 vabimo na novo glasbeno poslastico na Kongresni trg s Perpetuum Jazzile in mladimi pevci iz Centra Janeza Levca Ljubljana. 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
08.07.2019
Ko smo 25. 5. 2019 prejeli 40 likovnih izdelkov z mednarodnega likovnega tečaja »Igraj se z mano«, smo v domu krajanov v Vipavskem Križu postavili razstavo.
Ljubljana,
08.07.2019
Zadnji dan počitniškega varstva v juliju je minil aktivno in športno. Dopoldne smo priredili tekmovanje v navijanju, medtem ko so 4 različne ekipe premagovale športni poligon - naloge, kot so poskoki, plezanje pod ovirami, ravnotežnostne naloge, slalom vožnja s skirojem, vodenje žoge, so udeleženci opravili brez težav in s polno mero energije.
Ljubljana,
05.07.2019

Ker so nam vreme in nizke temperature danes precej zagodle, smo bili primorani spremeniti načrte glede obiska bazena - našli pa smo dobro alternativo, in sicer pohod na Ljubljanski grad.

 


Priporočamo