10. Mednarodni festival "Igraj se z mano" že jutri spet v Ljubljani

Datum objave: 23-05-2016

Jutri ob 9. uri se začenja 10. Mednarodni festival "Igraj se z mano" na Kongresnem trgu v Ljubljani. Ob 11. uri ga bomo na Kongresnem trgu v Ljubljani slavnostno odprli. Otvoritveni dogodek bodo popestrili glasbeniki Pihalnega orkestra Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana z gosti: KD Pihalni orkester Bežigrad in KD Pihalni orkester Godbe ljubljanskih veteranov. Za še bolj slavnostno vzdušje bodo v skupnem sodelovanju poskrbele članice Mažoretne skupine Društva Trg iz Sevnice ter članice Mažoret Trebnje.
10. Mednarodni festival bo od jutri, 24. 5. do petka, 27. 5. zavzel Kongresni trg in Park Zvezdo v Ljubljani. Vsak dan bomo z dopoldanskimi aktivnosti pričeli ob 9. uri in se vse do 13. igrali, zabavali, ustvarjali, nastopali ...
Dopoldanski program si lahko ogledate tukaj, vabimo pa vas tudi na večerne dogodke, ki se bodo odvijali vsak večer ob 20. uri, samo v sredo, 26. maja, ob 20.30. uri.


 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
08.07.2019
Ko smo 25. 5. 2019 prejeli 40 likovnih izdelkov z mednarodnega likovnega tečaja »Igraj se z mano«, smo v domu krajanov v Vipavskem Križu postavili razstavo.
Ljubljana,
08.07.2019
Zadnji dan počitniškega varstva v juliju je minil aktivno in športno. Dopoldne smo priredili tekmovanje v navijanju, medtem ko so 4 različne ekipe premagovale športni poligon - naloge, kot so poskoki, plezanje pod ovirami, ravnotežnostne naloge, slalom vožnja s skirojem, vodenje žoge, so udeleženci opravili brez težav in s polno mero energije.
Ljubljana,
05.07.2019

Ker so nam vreme in nizke temperature danes precej zagodle, smo bili primorani spremeniti načrte glede obiska bazena - našli pa smo dobro alternativo, in sicer pohod na Ljubljanski grad.

 


Priporočamo