Že sedmič smo Trg svobode v Mariboru napolnili z otroškim smehom in igro

Datum objave: 20-05-2016

Mednarodni festival "Igraj se z mano", ki se je danes odvil na Trgu svobode v Mariboru, je odprl vrata v letošnje festivalsko dogajanje.
Živahno in veselo vzdušje se je pričelo že ob 9. uri, ko sta animator Gogi in naš prijatelj Nik na veliki oder povabila prve nastopajoče. Tako kot vsako leto tudi letos ni primanjkovalo likovnih, ustvarjalnih, športnih ... delavnic, s katerimi smo mladim in nekoliko manj mladim popestrili vsakdan.
Veseli nas, da se festivala vsako leto udeleži veliko število vrtcev, šol, društev, centrov, zavodov, ki s svojo prisotnostjo na dogodku potrjujejo, da je naša festivalska ideja o socialni vključenosti vseh oseb, ne glede na pomanjkljivosti, še kako živa.

Slike povedo več kot tisoč besed, zato si utrinke današnjega dogajanja poglejte v naši galeriji.

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
08.07.2019
Ko smo 25. 5. 2019 prejeli 40 likovnih izdelkov z mednarodnega likovnega tečaja »Igraj se z mano«, smo v domu krajanov v Vipavskem Križu postavili razstavo.
Ljubljana,
08.07.2019
Zadnji dan počitniškega varstva v juliju je minil aktivno in športno. Dopoldne smo priredili tekmovanje v navijanju, medtem ko so 4 različne ekipe premagovale športni poligon - naloge, kot so poskoki, plezanje pod ovirami, ravnotežnostne naloge, slalom vožnja s skirojem, vodenje žoge, so udeleženci opravili brez težav in s polno mero energije.
Ljubljana,
05.07.2019

Ker so nam vreme in nizke temperature danes precej zagodle, smo bili primorani spremeniti načrte glede obiska bazena - našli pa smo dobro alternativo, in sicer pohod na Ljubljanski grad.

 


Priporočamo