Že sedmič smo Trg svobode v Mariboru napolnili z otroškim smehom in igro

Datum objave: 20-05-2016

Mednarodni festival "Igraj se z mano", ki se je danes odvil na Trgu svobode v Mariboru, je odprl vrata v letošnje festivalsko dogajanje.
Živahno in veselo vzdušje se je pričelo že ob 9. uri, ko sta animator Gogi in naš prijatelj Nik na veliki oder povabila prve nastopajoče. Tako kot vsako leto tudi letos ni primanjkovalo likovnih, ustvarjalnih, športnih ... delavnic, s katerimi smo mladim in nekoliko manj mladim popestrili vsakdan.
Veseli nas, da se festivala vsako leto udeleži veliko število vrtcev, šol, društev, centrov, zavodov, ki s svojo prisotnostjo na dogodku potrjujejo, da je naša festivalska ideja o socialni vključenosti vseh oseb, ne glede na pomanjkljivosti, še kako živa.

Slike povedo več kot tisoč besed, zato si utrinke današnjega dogajanja poglejte v naši galeriji.

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
07.05.2019

Obveščamo vse, da so vsa razpoložljiva sofinancirana mesta za počitniško varstvo že zasedena in da so zato prijavnice zaprte.

Možna je še prijava na čakalno listo.

Hvala vsem za izkazano zaupanje.

Ljubljana,
07.05.2019

Društvo za kulturo inkluzije v času poletnih počitnic organizira počitniško varstvo za učence iz Mestne občine Ljubljana. Del počitniških aktivnosti sofinancira MOL. Dejavnosti se bodo odvijale pod okriljem strokovno usposobljenih voditeljev in sicer v teh terminih:

V kolikor so na želenem terminu že vsa mesta zasedena, se lahko vpišete na čakalno listo:

Več informacij o programu in ostalih podrobnostih najdete na spodnji povezavi, za dodatna pojasnila pa nas lahko pokličete tudi na tel. številko 051-762-999 (Andreja Srpčič).

Prijavite se preko spletne prijavnice, ki jo najdete na gornjih povezavah. Prijave so se odprle danes, v torek 7. maja 2019 od 7.00 zjutraj in bodo odprte do zapolnitve prostih mest.

Ljubljana,
29.04.2019

Zainteresirane obveščamo, da smo rok za prijavo na razpoložljiva mesta za nastope podaljšali do 10. 5. 2019, prijave za prostovoljce in delavnice pa celo do 19. 5. 2019. Za vse trenutno še odprte prijavnice velja, da jih bomo zaprli že pred omenjenima datumoma, če bo zmanjkalo prostih mest, zato vseeno pohitite s prijavami.

Rok za prijavo je podaljšan do petka, 10. 5. 2019 do 12. ure oz. do zasedenosti mest.
Ob podaljšanju roka za prijave so bile možne prijave še na sledeče točke:

  • Radlje: delavnice, prostovoljci in nastopi
  • Ljubljana: Janezov oder - sobota, Aničin oder - sreda in četrtek, delavnice in prostovoljci - vse dni
  • Krško: nastopi in prostovoljci

Priporočamo