Že sedmič smo Trg svobode v Mariboru napolnili z otroškim smehom in igro

Datum objave: 20-05-2016

Mednarodni festival "Igraj se z mano", ki se je danes odvil na Trgu svobode v Mariboru, je odprl vrata v letošnje festivalsko dogajanje.
Živahno in veselo vzdušje se je pričelo že ob 9. uri, ko sta animator Gogi in naš prijatelj Nik na veliki oder povabila prve nastopajoče. Tako kot vsako leto tudi letos ni primanjkovalo likovnih, ustvarjalnih, športnih ... delavnic, s katerimi smo mladim in nekoliko manj mladim popestrili vsakdan.
Veseli nas, da se festivala vsako leto udeleži veliko število vrtcev, šol, društev, centrov, zavodov, ki s svojo prisotnostjo na dogodku potrjujejo, da je naša festivalska ideja o socialni vključenosti vseh oseb, ne glede na pomanjkljivosti, še kako živa.

Slike povedo več kot tisoč besed, zato si utrinke današnjega dogajanja poglejte v naši galeriji.

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
11.01.2019

prostovoljci ISZM DKI

Društvo za kulturo inkluzije išče prostovoljca iz Slovenije v okviru programa Evropska solidarnostna enota, za projekt »Solidarity«. Aktivnost dolgoročnega prostovoljstva bo trajala od predvidoma 1. 3. 2019 do predvidoma 28. 2. 2020.

Ljubljana,
07.12.2018

Dragi naši prijatelji in podporniki!

Društvo za kulturo inkluzije je društvo, ki deluje v javnem interesu na področju vzgoje in izobraževanja. Vabimo vas, da 0,5% dohodnine, ki jo sicer plačate v državni proračun, donirate Društvu za kulturo inkluzije. To dejanje je za vas brezplačno, nam pa pomeni veliko, saj nam na ta način omogočate, da še naprej prirejamo in izvajamo številne inkluzivne dogodke, kot so Mednarodno festivalsko leto »Igraj se z mano«, počitniško varstvo, Specialni telovaj …

Kako lahko donirate?

Ljubljana,
05.12.2018

Ovbe Kekec, ujma gre! foto:nada žgank.

lutkovna predstava in ustvarjalnica

Pridružite se nam pri ogledu Kekčevih prigod v lutkovni izvedbi Rozinteatra - predstava za mlade po letih ali srcu je zaigrana po Kekčevi prigodi Kekec na hudi poti.
Polurno predstavo popestrijo izvirni songi in živahni liki.

Zberemo se v soboto, 8.12.2018, ob 9:45, pred Galerijo ŠKUC na Starem trgu 21.
Lutkovni predstavi sledi še ustvarjalna delavnica z zaključkom ob 11:45.
Udeležba je brezplačna.

Obvezna prijava: https://goo.gl/forms/iCLncnl29xbsTm9H3

Priporočamo