Že sedmič smo Trg svobode v Mariboru napolnili z otroškim smehom in igro

Datum objave: 20-05-2016

Mednarodni festival "Igraj se z mano", ki se je danes odvil na Trgu svobode v Mariboru, je odprl vrata v letošnje festivalsko dogajanje.
Živahno in veselo vzdušje se je pričelo že ob 9. uri, ko sta animator Gogi in naš prijatelj Nik na veliki oder povabila prve nastopajoče. Tako kot vsako leto tudi letos ni primanjkovalo likovnih, ustvarjalnih, športnih ... delavnic, s katerimi smo mladim in nekoliko manj mladim popestrili vsakdan.
Veseli nas, da se festivala vsako leto udeleži veliko število vrtcev, šol, društev, centrov, zavodov, ki s svojo prisotnostjo na dogodku potrjujejo, da je naša festivalska ideja o socialni vključenosti vseh oseb, ne glede na pomanjkljivosti, še kako živa.

Slike povedo več kot tisoč besed, zato si utrinke današnjega dogajanja poglejte v naši galeriji.

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
05.12.2019

Spletne prijavnice lahko še izpolnite in likovna dela oddate do 15. 12. 2019. Vabimo vas, da z likovnimi deli vaših učencev sodelujete na likovnem natečaju, katerega temi sta: »IGRAJ SE Z MANO« in »NAŠ SVET, ČIST PLANET«. Prijave so možne samo preko spletnega obrazca, ki ga najdete na naši spletni strani www.igrajsezmano.eu 


Ljubljana,
12.11.2019

Od 7. do 13. 10. 2019 smo na OŠ Majde Vrhovnik gostili izbrana likovna dela 12. Mednarodnega likovnega natečaja »Igraj se z mano«. Učitelji podaljšanega bivanja in učenci in razredne stopnje smo v ponedeljek na otvoritvenem dogodku razstavili dela v avli pritličja in prvega nadstropja naše šole in tako vstopili v Teden otroka.

Razredniki so se na razrednih urah, v sklopu Tedna otroka, s svojimi učenci pogovarjali o razstavi in spregovorili o namenu in cilju le-te.

Tekom tedna so učenci skupaj z učitelji, s starši, z babicami in dedki spoznavali in občudovali zanimive otroške umetnine, ki so jih ustvarjali mladi likovni ustvarjalci.

Nekateri so svoje občutke zapisali tudi v Knjigo vtisov.

novico je zapisala: Meta Bleiweis
vodja aktiva PB

Ljubljana,
08.10.2019
Za vse, ki ste pozabili kak kos oblačila na dogodku Bodi športnik, je tu galerija najdenih reči. Če prepoznate katero od oblačil, nam pišite na info@igrajsezmano.si Upamo, da se povrnejo pravemu lastniku!

Priporočamo