Jutri s festivalom v Mariboru odpiramo letošnje festivalsko potovanje

Datum objave: 19-05-2016

Jutri ob 9. uri se začenja zares. V Mariboru na Trgu Svobode bomo otvorili letošnje jubilejno festivalsko potovanje po Sloveniji, ki se bo nadaljevalo vse do konca meseca.
Trg Svobode bo jutri postal veliko igrišče s številnimi delavnicami, športnimi kotički in seveda velikim odrom, na katerem se bodo nadebudni mladi plesalci, igralci, pevci, glasbeniki, lutkarji ... predstavili publiki.
Na videoposnetku vas naš ambasador ZLATKO prav prisrčno vabi na jutrišnji festival.

Mi smo pripravljeni, vreme tudi, delavnice že čakajo obiskovalce, zato nas jutri pridite pogledat v Maribor. Dogajanje spremljajte tudi na našem facebooku.

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
08.07.2019
Ko smo 25. 5. 2019 prejeli 40 likovnih izdelkov z mednarodnega likovnega tečaja »Igraj se z mano«, smo v domu krajanov v Vipavskem Križu postavili razstavo.
Ljubljana,
08.07.2019
Zadnji dan počitniškega varstva v juliju je minil aktivno in športno. Dopoldne smo priredili tekmovanje v navijanju, medtem ko so 4 različne ekipe premagovale športni poligon - naloge, kot so poskoki, plezanje pod ovirami, ravnotežnostne naloge, slalom vožnja s skirojem, vodenje žoge, so udeleženci opravili brez težav in s polno mero energije.
Ljubljana,
05.07.2019

Ker so nam vreme in nizke temperature danes precej zagodle, smo bili primorani spremeniti načrte glede obiska bazena - našli pa smo dobro alternativo, in sicer pohod na Ljubljanski grad.

 


Priporočamo