Prve skupne vaje z glasbeniki z Berklee-ja in zborom Centra Janeza Levca

Datum objave: 19-05-2016


Glasbeniki z akademije Berklee so že prispeli v Ljubljano. Nad mestom so navdušeni in komaj čakajo, da se festival začne. Pravkar na Konzervatoriju za glasbo in balet Ljubljana potekajo prve skupne vaje z pevskim zborom Centra Janeza Levca Ljubljana in glasbeniki z akademije Berklee College of Music - Valencia Campus.
Njihov nastop se bo odvil v sredo, 25. maja, s pričetkom ob 20. 30 uri. Na velikem odru na Kongresnem trgu v Ljubljani bodo v njihovi izvedbi zazveneli čudoviti zvoki prelepih slovenskih popevk.
Mladi pevci so nad tovrstnim sodelovanjem navdušeni, saj je peti v družbi vrhunskih glasbenikov res posebno doživetje. Prav tako se nastopov veselijo glasbeniki, ki bodo vse festivalske večere poskrbeli, da bo Ljubljana prežeta z vrhunsko glasbo.

Program večernih dogodkov si lahko ogledate tukaj.
Slike z današanje vaje si lahko ogledate v galeriji.
 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
08.07.2019
Ko smo 25. 5. 2019 prejeli 40 likovnih izdelkov z mednarodnega likovnega tečaja »Igraj se z mano«, smo v domu krajanov v Vipavskem Križu postavili razstavo.
Ljubljana,
08.07.2019
Zadnji dan počitniškega varstva v juliju je minil aktivno in športno. Dopoldne smo priredili tekmovanje v navijanju, medtem ko so 4 različne ekipe premagovale športni poligon - naloge, kot so poskoki, plezanje pod ovirami, ravnotežnostne naloge, slalom vožnja s skirojem, vodenje žoge, so udeleženci opravili brez težav in s polno mero energije.
Ljubljana,
05.07.2019

Ker so nam vreme in nizke temperature danes precej zagodle, smo bili primorani spremeniti načrte glede obiska bazena - našli pa smo dobro alternativo, in sicer pohod na Ljubljanski grad.

 


Priporočamo