Priprave na večerni del Mednarodnega festivala "Igraj se z mano" so v polnem teku!

Datum objave: 26-04-2016

Študentje z akademije Berklee College of music – Campus Valencia so se priprav na večerne dogodke lotili z vso resnostjo in komaj čakamo, da jih konec najlepšega pomladnega meseca slišimo na Kongresnem trgu v Ljubljani. Akademija Berklee bo na našem festivalu sodelovala že drugič zapored. Letošnji jubilejni program smo vsebinsko in programsko močno nadgradili. Na odru se jim bodo pridružili vrhunski vokalisti Perpetuum Jazzile, Jana Šušteršič, Alja Krušič …, glasbeniki s posebnimi potrebami – Fanika Križaj, Ana Karneža …, plesalci invalidi, naš ambasador reper Zlatko in mnogi drugi. Še posebej se veselimo sodelovanja med akademsko izobraženimi glasbeniki in našimi otroki in mladostniki, ki bodo z nastopi na velikem odru ovrgli mite drugačnosti in dokazali, da je inkluzija mogoča!

Za pokušino vam pošiljamo video s priprav na festival, v galeriji pa si lahko ogledate še nekaj prisrčnih fotografij.

Se vidimo od 24. do 27. maja na Kongresnem trgu v Ljubljani!

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
08.07.2019
Ko smo 25. 5. 2019 prejeli 40 likovnih izdelkov z mednarodnega likovnega tečaja »Igraj se z mano«, smo v domu krajanov v Vipavskem Križu postavili razstavo.
Ljubljana,
08.07.2019
Zadnji dan počitniškega varstva v juliju je minil aktivno in športno. Dopoldne smo priredili tekmovanje v navijanju, medtem ko so 4 različne ekipe premagovale športni poligon - naloge, kot so poskoki, plezanje pod ovirami, ravnotežnostne naloge, slalom vožnja s skirojem, vodenje žoge, so udeleženci opravili brez težav in s polno mero energije.
Ljubljana,
05.07.2019

Ker so nam vreme in nizke temperature danes precej zagodle, smo bili primorani spremeniti načrte glede obiska bazena - našli pa smo dobro alternativo, in sicer pohod na Ljubljanski grad.

 


Priporočamo