Prijavnice


Prijavnice na 13. Mednarodni kulturno-likovni dogodek "Igraj se z mano"


Mentorje likovnih del izbranih na 13. mendarodnem likovnem natečaju "Igraj se z mano" vabimo, da se prijavite za obisk otvoritvene razstave, ki bo 4. 3. 2020 v Koroški galeriji likovnih umetnosti Slovenj Gradec. Prijave bomo odprli v torek, 4. 2. 2020, ob 10. uri in bodo odprte do zapolnitve mest.

Prijave na dogodek žal niso več možne,saj smo zapolnili vsa prosta mesta. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Vsekakor l si lahko še vedno razstavo brezplačno ogledali vse do vključno 8. 3. 2020.

Program:
9:00–10:00 prihodi, registracija
10:00–12:00 delavnice, skupna postavitev razstave in zabavni program
12:30 zaključek

Seznam avtorjev katerih dela bodo razstavljena na otvoritveni razstavi Bodi umetnik "Igraj se z mano" v Koroški galeriji likovnih umetnosti Slovenj Gradec najdete na naši spletni strani.

Dopoldanski prireditvi bo sledil tudi popoldanski program, ki pa se ga lahko udeležite v lastni režiji – organizaciji. Za vas smo pripravili brezplačen ogled v Koroškem pokrainjskem muzeju (Glavni trg 24).

Na dogodku bo organizirana tudi malica (če imate dieto/prehranske alergije, svetujemo da malico prinesete s seboj).

Mentorji in avtorji izbranih del boste na dogodku lahko prevzeli potrdila o sodelovanju. Tistim, ki pa se dogodka ne boste uspeli udeležiti, bomo potrdila poslali po pošti na vaše stroške.

Za dodatne informacije smo dosegljivi na tel: 01 2418 125 in/ali bodiumetnik@igrajsezmano.si.

Prijavnice na 13. Bodi športnik "Igraj se z mano"

Podaljšali smo rok za prijavo!! Prijavite se lahko še vse do petka, 20. 9. 2019, zato pohitite s prijavami!

Letos se bo dogodek izvajal v organizaciji Centra Janeza Levca Ljubljana in soorganizatorjev Društva za kulturo inkluzije ter Športne zveze Ljubljana (v okviru Evropskega tedna športa). Že drugo leto se bo dogodek odvil na površinah Športnega centra Triglav (Jama Bežigrad). Enodnevni dogodek se bo odvijal 27. septembra od 9:00 - 12:00.

Prijavnice:


Tudi letos se bodo najmlajši (1. triada OŠ) lahko preizkusili v pastirskih igrah in drugih igrah naše mladosti, na katere se pa letos ni potrebno prijaviti.

Vabilo za šole [pdf]
Vabilo za delavničarje [pdf]

Bodi umetnik - prijavnice na 13. Mednarodni likovni natečaj "Igraj se z mano"// Be an artist - application form for the 13th International art contest "Play with me"


v okviru Mednarodnega festivalskega leta „Igraj se z mano“ že tradicionalno poteka Bodi umetnik - 13. Mednarodni likovni natečaj „Igraj se z mano“.Po zaključenem natečaju bo sledila otvoritvena razstava v Koroški galeriji likovnih umetnosti Slovenj Gradec, po tej osrednji razstavi pa bodo dela otrok zaokrožila po številnih lokacijah po Sloveniji in tujini.

Vabimo vas, da z likovnimi deli vaših učencev sodelujete na likovnem natečaju, katerega temi sta: »IGRAJ SE Z MANO« in »NAŠ SVET, ČIST PLANET«.

Prijave so zaključene


Specialni telovaj

Društvo za kulturo inkluzije vabi na prav posebno vadbo – »Specialni telovaj«

  • Prilagojena vadba za otroke s posebnimi potrebami.
  • Velika podpora izkušenih prostovoljcev (Društvo za kulturo inkluzije in študentje Specialne in rehabilitacijske pedagogike), po potrebi vadba 1:1.
  • KDAJ? torki, srede, četrtki.
  • KJE? Telovadnica na Dečkovi 1b
  • Več informacij najdete na tem spletnem naslovu.
  • PRIJAVA 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
12.03.2020
Spoštovani starši!

V luči novih preventivnih ukrepov glede omejevanja širjenja virusa Covid-19 ŽE DANES IN DO NADALJNJEGA odpovedujemo vse aktivnosti v okviru programa Specialni telovaj.
Ljubljana,
11.03.2020

  4. 3. smo otvorili že 13. mednarodno potujočo likovno razstavo   »Igraj se z mano«. V Koroški galeriji likovnih umetnosti Slovenj Gradec je potekal otvoritveni kulturno-likovni dogodek. Udeleženci so se preko igre spoznavali z galerijo, likovnimi tehnikami in ustvarjalnostjo, nato pa so se povezali in skupaj ustvarili ter igrali igro spomin.

Delavnicam je sledilo postavljanje razstave – udeleženci so se preizkusili v vlogi kustosov, sami so določili kje bodo določena dela visela ter poimenovali razstavo. Temu je sledila slavnostna otvoritev, ki jo je povezovala odlična Tina Skrlep. Publiko sta nagovorila tudi direktorica galerije Andreja Hribernik in vodja festivalskega leta »Igraj se z mano« Boštjan Kotnik. Otvoritev se je zaključila z rajanjem ob glasbi reperja Zlatka in spremljevalnega benda.

Razstava je krasila Koroško galerijo likovnih umetnosti Slovenj Gradec do 8. 3., zdaj pa se bo kmalu podala na pot po Sloveniji in tujini. V pripravi so že gostovanja v Ljubljani, v Sežani, v Stični in še marsikje. Pot razstave tekom celega leta lahko spremljate na naši spletni strani.

Ljubljana,
13.02.2020
Kljub temu, da so priprave na 13. Mednarodno potujočo razstavo že v polnem teku, naša 12. rtazstava še kar pridno potuje naokoli. Pred kratkim je obiskala in razveselila tudi dijake v Vzgojnem zavodu Planina.

Priporočamo