Prijavnice

11. Mednarodni festival "Igraj se z mano"

Na spodnjih povezavah se lahko prijavite na 11. Mednarodni festival "Igraj se z mano". Festival bo letos potekal na petih lokacijah po Sloveniji. Prijavite se lahko na spodnjih povezavah, rok za prijavo pa je 12. 5. 2017, ali do zasedenosti kapacitet.


Application for our international guests:

Izobraževalnica

Trenutno so odprte prijave za Izobraževalnico 1 in 2, na katere se lahko prijavijo strokovni delavci iz OŠ in vrtcev Mestne občine Ljubljana.

Izobraževalnica 1 - Inkluzivna šola in vrtec. Rok za prijavo je 14. 4. 2017. Podrobneši opis Izobraževalnice 1


Izobraževalnica 2 - Reševanje pedagoških izzivov. Na izobraževalnico 2 se lahko prijavijo samo tisti, ki so se že udeležili Izobraževalnice 1. Rok za prijavo je 5. 5. 2017. Podrobneši opis Izobraževalnice 2 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
21.04.2017

Med 19. in 22. aprilom v Ljubljani poteka mednarodni medsektorski seminar »Key to inclusion«. Eva, prostovoljka iz našega Oddelka za projektne dejavnosti se v okviru seminarja srečuje s predstavniki izobraževalnih ustanov, nevladnih organizacij, občin, ..., iz številnih evropskih držav. V okviru seminarja si udeleženci izmenjujejo različne ideje in poglede na inkluzijo, delijo pristope in strategije, predstavljajo svoje projekte in iščejo možnosti za povezovanja. Seminar poteka v soorganizaciji nacionalnih agencij MOVIT in CMEPIUS.

Ljubljana,
19.04.2017

Tudi letos je naša potujoča likovna razstava Bodi umetnik "Igraj se z mano" kot že vrsto let poprej gostovala v vrtcu Mladi rod, iz katerega so nam poslali naslednjo novičko:

V četrtek, 6.4. 2017 so nas v naši enoti Mavrica vrtca Mladi rod obiskali varovanci Centra Janeza Levca Ljubljana. Skupaj smo postavili razstavo likovnih del, ki prihajajo iz vse Slovenije in tudi tujine. Ob tem dogodku se družimo že vrsto let, tako , da je razstava postala že del naše vrtčevske tradicije. Varovanci in otroci se radi igrajo in družijo. Oboji na ta način spoznavajo drugačnost.

Fotografije z dogodka

Ljubljana,
18.04.2017
Preteklih 14 dni je delovno prakso v Centru Janeza Levca Ljubljana opravljala učenka CJL z enote Dečkova Andreja Lazar. V tem času se je seznanjala z različnimi deli in se v njih tudi sama preizkušala.

Priporočamo