Program 2020


Prenesi celoten program

Program po dnevih:


Prvi dan  - 27. 5.
Drugi dan  - 28. 5.
Tretji dan  - 29. 5.
Četrti dan  - 30. 5.
Peti dan  - 31. 5.
Šesti dan - 1. 6.
Sedmi dan - 2. 6.
Osmi dan - 3. 6.
Deveti dan  - 4. 6.
Deseti dan - 5. 6.
Enajsti dan - 6. 6.
Dvanajsti dan - 7. 6.

*Pridružujemo si pravico do spremembe programa zaradi nepredvidljivih okoliščin.

Janezov oder:

Na Janezovem odru se bodo lahko predstavili posamezniki, družine, društva, posamezniki, društva, organizacije, vrtčevske in šolske organizirane skupine … z vnaprej posnetimi pevskimi, plesnimi, glasbeno-instrumentalnimi, gledališkimi in lutkovnimi predstavami ter pravljičnimi stvaritvami in literarnimi vsebinami. Nastopi bodo objavljeni na našem Youtubu in na Facebooku.

 

Delavnice:

Delavnice bodo na letošnjem festivalu potekale tako, da se bo delavnica odvijala preko aplikacije Zoom, s čimer bomo zagotovili določeno mero interaktivnosti. Hkrati pa se bo ta  ''live'' delavnica predvajala širšemu občinstvu na našem Facebook profilu. Tematski razpon delavnic je zelo raznolik – od športnih do kuharskih, ustvarjalnih, znanstvenih, frizerskih, plesnih … delavnic.


Aničin oder:

Vsak večer vas bomo na Aničinem odru najprej popeljali v domišljijski svet Čarovnice Bobi – interaktivni igri se lahko pridružite prek aplikacije Zoom, predvajala pa se bo tudi na Facebook live. Temu bodo sledile inkluzivne vsebine v živo – branje ali pripovedovanje zgodb. Bralci in pravljičarji se bodo javili preko spletne platforme Zoom, ki pa bo predvajana na Facebook live. 


Specialni Zdravko: 

Vsebine v tem sklopu so namenjene promociji zdravega načina življenja. Na sporedu bodo prvi festivalski vikend, spremljali pa jih boste lahko preko FB live. Skupaj bomo telovadili in pripravljali zdrave prigrizke!

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
02.05.2020
Vabimo vas, da se nam že 14. leto zapored pridružite na Mednarodnem festivalu »Igraj se z mano«, ki ga organizirata Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije. Festival bo potekal od 27. maja do 7. junija 2020.

Tudi letos vam obljubljamo pestro in zabavno programsko vsebino, tokrat v malce drugačni obliki, saj bomo naše aktivnosti s Kongresnega trga prenesli na splet. Naš program bo poln glasbenih in plesnih nastopov, interaktivnih delavnic, družabnih iger, pripovedovanja zgodb in animacijskih točk. Festival ustvarjamo skupaj s številnimi šolami, vrtci, ustanovami in društvi z otroki in mladostniki oziroma z vsemi ostalimi, mladimi po srcu.
 
Navodila glede sodelovanja in prijavnice najdete tukaj*
Ljubljana,
15.04.2020
Zavedamo se, da je trenutna situacija marsikomu otežila vsakdan, zato smo se v Društvu za kulturo inkluzije odločili, da vam priskočimo na pomoč in vas vsaj deloma razbremenimo. Tukaj smo za vas, če imate kakršnekoli skrbi, težave ali vprašanja. Vabimo vas, da nam sporočite, kakšno pomoč bi potrebovali, potem pa se bomo poskušali dogovoriti, na kakšen način bi to lahko izvedli. V teh časih je pomembno, da en drugemu pristopimo na pomoč. Naša podpora je prostovoljna in brezplačna.

Pišete nam lahko na e-mail drustvo.zakulturoinkluzije@gmail.com ali kar v zasebno sporočilo na na naši Facebook strani. Verjamemo, da bomo skupaj lažje prebrodili to težko obdobje. Ostanite zdravi!
Ljubljana,
12.03.2020
Spoštovani starši!

V luči novih preventivnih ukrepov glede omejevanja širjenja virusa Covid-19 ŽE DANES IN DO NADALJNJEGA odpovedujemo vse aktivnosti v okviru programa Specialni telovaj.

Igriv-e-novice