Program 2020


Prenesi celoten program


Program po dnevih:


Prvi dan  - 27. 5.
Drugi dan  - 28. 5.
Tretji dan  - 29. 5.
Četrti dan  - 30. 5.
Peti dan  - 31. 5.
Šesti dan - 1. 6.
Sedmi dan - 2. 6.
Osmi dan - 3. 6.
Deveti dan  - 4. 6.
Deseti dan - 5. 6.
Enajsti dan - 6. 6.
Dvanajsti dan - 7. 6.

*Pridružujemo si pravico do spremembe programa zaradi nepredvidljivih okoliščin.

Janezov oder:

Na Janezovem odru se bodo lahko predstavili posamezniki, družine, društva, posamezniki, društva, organizacije, vrtčevske in šolske organizirane skupine … z vnaprej posnetimi pevskimi, plesnimi, glasbeno-instrumentalnimi, gledališkimi in lutkovnimi predstavami ter pravljičnimi stvaritvami in literarnimi vsebinami. Nastopi bodo objavljeni na našem Youtubu in na Facebooku.

 

Delavnice:

Delavnice bodo na letošnjem festivalu potekale tako, da se bo delavnica odvijala preko aplikacije Zoom, s čimer bomo zagotovili določeno mero interaktivnosti. Hkrati pa se bo ta  ''live'' delavnica predvajala širšemu občinstvu na našem Facebook profilu. Tematski razpon delavnic je zelo raznolik – od športnih do kuharskih, ustvarjalnih, znanstvenih, frizerskih, plesnih … delavnic.


Aničin oder:

Vsak večer vas bomo na Aničinem odru najprej popeljali v domišljijski svet Čarovnice Bobi – interaktivni igri se lahko pridružite prek aplikacije Zoom, predvajala pa se bo tudi na Facebook live. Temu bodo sledile inkluzivne vsebine v živo – branje ali pripovedovanje zgodb. Bralci in pravljičarji se bodo javili preko spletne platforme Zoom, ki pa bo predvajana na Facebook live. 


Specialni Zdravko: 

Vsebine v tem sklopu so namenjene promociji zdravega načina življenja. Na sporedu bodo prvi festivalski vikend, spremljali pa jih boste lahko preko FB live. Skupaj bomo telovadili in pripravljali zdrave prigrizke!

 
Išči

Obvestila, novice

Igriv-e-novice