14. Mednarodni festival »Igraj se z mano«

14.MEDNARODNI FESTIVAL "IGRAJ SE Z MANO"

Glavna organizatorja: Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije

KAJ SE BO DOGAJALO?

Tudi letos vam obljubljamo pestro in zabavno programsko vsebino, tokrat v malce drugačni obliki, saj bomo naše aktivnosti s Kongresnega trga prenesli na splet. Naš program bo poln glasbenih in plesnih nastopov, interaktivnih delavnic, družabnih iger, pripovedovanja zgodb in animacijskih točk. Festival ustvarjamo skupaj s številnimi šolami, vrtci, ustanovami in društvi skupaj z otroki in mladostniki oziroma z vsemi mladimi in mladimi po srcu.

Povabilo k sodelovanju si oglejte na tem videoposnetku.

KJE SE BO DOGAJALO?

Na spletnih platformah:- Zoom.

KDAJ SE BO DOGAJALO?

V našem znanem terminu, točneje od 27. 5. do 7. 6. 2020.


KAKO SODELOVATI?

Sodelujete lahko kot šola, vrtec, zavod, društvo, družina ali kot posameznik.

Več pdorobnosti glede možnosti sodelovanja najdete tukaj.

Šole, vrtce, zavode in društva prosimo, da vabilo in prijavnico posredujete tudi družinam, s katerimi sodelujete.

Udeležbo o sodelovanju nam prosimo potrdite do vključno nedelje, 24. 5. 2020 tako, da izpolnite prijavnico, ki jih najdete na tej povezavi.

Celoten program bomo objavili na naših spletnih omrežjih, zato nas ne pozabite spremljati:
- spletna stran Igraj se z mano
Več informacij o festivalu:

- splošno o prijavnicah: info@igrajsezmano.si
- delavnice in prostovoljci: T: 031 783 374 (Nika)
- Janezov oder: T: 051 762 999 (Andreja)
- Aničin oder: T: 068 161 287 (Eva)
- Spletna stran: www.igrajsezmano.eu

Opozorilo:
Z izvedbo festivala na spletnih platformah ne želimo spodbujati otrok k ustvarjanju lastnega profila na družbenem omrežju Facebook. Priporočamo, da k igri in programu pristopajo v sodelovanju s starši ali drugimi odraslimi osebami in s tem krepijo socialne vezi.

Na festivalu se imamo vedno lepo in obljubljamo, da tudi letos ne bo nič drugače!


 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
02.05.2020
Vabimo vas, da se nam že 14. leto zapored pridružite na Mednarodnem festivalu »Igraj se z mano«, ki ga organizirata Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije. Festival bo potekal od 27. maja do 7. junija 2020.

Tudi letos vam obljubljamo pestro in zabavno programsko vsebino, tokrat v malce drugačni obliki, saj bomo naše aktivnosti s Kongresnega trga prenesli na splet. Naš program bo poln glasbenih in plesnih nastopov, interaktivnih delavnic, družabnih iger, pripovedovanja zgodb in animacijskih točk. Festival ustvarjamo skupaj s številnimi šolami, vrtci, ustanovami in društvi z otroki in mladostniki oziroma z vsemi ostalimi, mladimi po srcu.
 
Navodila glede sodelovanja in prijavnice najdete tukaj*
Ljubljana,
15.04.2020
Zavedamo se, da je trenutna situacija marsikomu otežila vsakdan, zato smo se v Društvu za kulturo inkluzije odločili, da vam priskočimo na pomoč in vas vsaj deloma razbremenimo. Tukaj smo za vas, če imate kakršnekoli skrbi, težave ali vprašanja. Vabimo vas, da nam sporočite, kakšno pomoč bi potrebovali, potem pa se bomo poskušali dogovoriti, na kakšen način bi to lahko izvedli. V teh časih je pomembno, da en drugemu pristopimo na pomoč. Naša podpora je prostovoljna in brezplačna.

Pišete nam lahko na e-mail drustvo.zakulturoinkluzije@gmail.com ali kar v zasebno sporočilo na na naši Facebook strani. Verjamemo, da bomo skupaj lažje prebrodili to težko obdobje. Ostanite zdravi!
Ljubljana,
12.03.2020
Spoštovani starši!

V luči novih preventivnih ukrepov glede omejevanja širjenja virusa Covid-19 ŽE DANES IN DO NADALJNJEGA odpovedujemo vse aktivnosti v okviru programa Specialni telovaj.

Igriv-e-novice