Festival »Igraj se z mano« smo »izvozili« tudi v tujino!

Mednarodni festival »Igraj se z mano« je edini inkluzivni festival v Evropi. Našo vizijo in cilje želimo razširiti med čim več ljudi, da bi preko osnovne otroške dejavnosti – igre – oblikovali strpnejšo, enakopravnejšo in bolj odprto družbo. Že v letu 2015 smo festival skupaj z lokalnimi organizatorji pripravili na Hrvaškem, Poljskem in Norveškem, v letu 2016 pa so ga lokalni organizatorji pripravili v mestu Plav v Črni Gori in na Hrvaškem v Rijeki, kar se obeta tudi v letu 2017.

 
Išči

Obvestila, novice

Ljubljana,
12.02.2018

specialni telovaj intervju neza adamic drustvo za kulturo inkluzije

Intervju z vodjo Speicalnega telovaja Neza Adamic o konceptu telovadbe za otroke s posebnimi potrebami.

Povezava do videa

Ljubljana,
01.02.2018

specialni telovajŠportni center Fakultete za šport in Društvo za kulturo inkluzije vabita na prav posebno vadbo – »Specialni telovaj«

Ljubljana,
14.01.2018

EVS peru

When you think of EVS, you don't often think of countries outside of, well Europe, hence the name. Luckily for us at DKI, we welcomed a guest today. Where is he from you might ask? Peru! From the rural areas of the Peruvian mountains, where they keep alpakas (which are most certanly not the same as llamas) as house pets and speak kichwa langage sharing an amazing bond with each other supported by family and land.

Igriv-e-novice