23.02.2017
Preteklo soboto smo se zopet srečali na gledaliških delavnicah "Improviziraj z mano".
Spletno glasilo "Igraj se z mano"Se sprašujete, kaj je tisto, kar vam ne sme uiti? To so male in velike 'Igraj se z mano' novice, zbrane v spletnem glasilu igriv-e-novice!

Te vsebujejo novice o 'Igraj se z mano' dogodkih in drugem dogajanju ter tudi najpomembnejše – povabila za vas, dragi igrajsezmano-vci!
http://www.igrajsezmano.eu/Portals/0/images/igriv-e-novice/igriv-e-novice-maj-2016.pdf

Lepo vabljeni k vpisu na seznam prejemnikov spletnega glasila.

..da boste zares na tekočem!
 
Pause

Aktualno

Trenutno so odprte prijave za Izobraževalnico 1 in 2, na katere se lahko prijavijo strokovni delavci iz OŠ in vrtcev Mestne občine Ljubljana.

Izobraževalnica 1 - Inkluzivna šola in vrtec. Rok za prijavo je 14. 4. 2017


Izobraževalnica 2 - Reševanje pedagoških izzivov. Na izobraževalnico 2 se lahko prijavijo samo tisti, ki so se že udeležili Izobraževalnice 1. Rok za prijavo je 5. 5. 2017

 
Išči
Facebook Igraj se z mano

Obvestila, novice

Ljubljana,
23.02.2017
Preteklo soboto smo se zopet srečali na gledaliških delavnicah "Improviziraj z mano".
Ljubljana,
14.02.2017
Na današnji, prav poseben valentinov dan, smo v Cankarjevem domu v Ljubljani pripravili otvoritveno razstavo likovnih del, ki so prispela na Bodi umetnik – 10. Mednarodni likovni natečaj »Igraj se z mano«. Na njem smo razstavili slike, izbrane na likovnem natečaju.  


Ljubljana,
06.02.2017
Samo še dober teden dni nas loči od kulturno-likovnega dogodka Bodi umetnik v Cankarjevem domu v Ljubljani. Priprave so vsak dan bolj intenzivne, saj se vsi trudimo in želimo, da bi vsem udeležencem Bodi umetnik še dolgo ostal v lepem spominu.

Igriv-e-novice