Festival 2020 - Aktualno

Igraj se z mano 2020

Ob koncu festivala Igraj se z mano 2020 bi se želeli zahvaliti čisto vsakemu od vas, ki je pomagal soustvarjati festival, in s tem pripomogel k strpnejši in bolj odprti družbi. Ustvarili smo širok nabor raznolikih festivalskih vsebin, ki si jih lahko še vedno ogledate na naših spletnih omrežjih. Vabljeni, da nas spremljate še naprej, naslednje leto pa se vidimo na 15. Mednarodnem festivalu Igraj se z mano! 🎈

Festivalske vsebine najdete na:

Festival 2020

Skrči

VABILO NA 14. MEDNARODNI FESTIVAL "IGRAJ SE Z MANO"

Vabimo vas, da se nam že 14. leto zapored pridružite na Mednarodnem festivalu "Igraj se z mano", ki ga organizirata Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije. Festival bo potekal od 27. 5. do 7. 6. 2020. Tudi letos vam obljubljamo pestro in zabavno programsko vsebino, tokrat v malce drugačni obliki, saj bomo naše aktivnosti s kongresnega trga prenesi na splet.

Program festivala "Igraj se z mano" najdete tukaj.

Dogajanje bo potekalo na spletnih platformah:

- Zoom.

Vabilo k sodelovanju si lahko ogledate na tem videoposnetku

Več informacij o prijavi in možnostih sodelovanja si lahko preberete tukaj.
Veselimo se ponovnega sodelovanja z vami.
 
Išči
Facebook Igraj se z mano

Obvestila, novice

Ljubljana,
02.05.2020
Vabimo vas, da se nam že 14. leto zapored pridružite na Mednarodnem festivalu »Igraj se z mano«, ki ga organizirata Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije. Festival bo potekal od 27. maja do 7. junija 2020.

Tudi letos vam obljubljamo pestro in zabavno programsko vsebino, tokrat v malce drugačni obliki, saj bomo naše aktivnosti s Kongresnega trga prenesli na splet. Naš program bo poln glasbenih in plesnih nastopov, interaktivnih delavnic, družabnih iger, pripovedovanja zgodb in animacijskih točk. Festival ustvarjamo skupaj s številnimi šolami, vrtci, ustanovami in društvi z otroki in mladostniki oziroma z vsemi ostalimi, mladimi po srcu.
 
Navodila glede sodelovanja in prijavnice najdete tukaj*
Ljubljana,
15.04.2020
Zavedamo se, da je trenutna situacija marsikomu otežila vsakdan, zato smo se v Društvu za kulturo inkluzije odločili, da vam priskočimo na pomoč in vas vsaj deloma razbremenimo. Tukaj smo za vas, če imate kakršnekoli skrbi, težave ali vprašanja. Vabimo vas, da nam sporočite, kakšno pomoč bi potrebovali, potem pa se bomo poskušali dogovoriti, na kakšen način bi to lahko izvedli. V teh časih je pomembno, da en drugemu pristopimo na pomoč. Naša podpora je prostovoljna in brezplačna.

Pišete nam lahko na e-mail drustvo.zakulturoinkluzije@gmail.com ali kar v zasebno sporočilo na na naši Facebook strani. Verjamemo, da bomo skupaj lažje prebrodili to težko obdobje. Ostanite zdravi!
Ljubljana,
12.03.2020
Spoštovani starši!

V luči novih preventivnih ukrepov glede omejevanja širjenja virusa Covid-19 ŽE DANES IN DO NADALJNJEGA odpovedujemo vse aktivnosti v okviru programa Specialni telovaj.

Igriv-e-novice